Wij zijn Ernst en Marion , samen hebben wij een zoon Tjardo

Samen zijn wij verzot geraakt op de Bordeauxdog en dat is tevens onze grootste hobby geworden. Wij lopen met veel plezier shows binnen - en buitenland. En hebben dan ook enkele kampioenen in onze kennel.

Wij wonen in de uiterwaarden in Deest, bij Nijmegen aan de grens van Duitsland. Dit is een heerlijk gebied om uitgebreid te gaan wandelen. en is zeer centraal gelegen i.v.m de vele hondenshows die wij met veel plezier lopen.

Onze eerste Bordeauxdog Egor kochten wij in December 2005. Zoals u al waarschijndelijk op onze oude website heeft gelezen hebben wij onze Egor veel te vroeg moeten missen doordat hij (en wij) de dupe zijn geworden van een fokker die niet aan het welzijn en gezondheid van het ras heeft gedacht.

Daarom hopen wij ook dat de mensen die ( voor de eerste keer ) een bordeauxdog aanschaffen , door de info die via deze website te vinden is , het verdriet kunnen besparen dat wij hebben om het oneerlijk verlies van onze Egor.

Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben ruim ervaring op gedaan in het fokken , hierbij hebben wij ook ondertussen onze eigen bloedlijnen gebruikt. Er verblijven 4 generaties uit deze bloedlijnen in onze kennel. Tevens zijn wij lid van de rasvereniging van de Bordeauxdog (BDCN) en van de Duitse Bordeauxdoggen Club.

Al onze honden worden op HD en ED geröntgend en getest op hartafwijkingen wanneer ze 18 maanden oud zijn. Deze resultaten zijn terug te vinden op onze website.

Wij zijn in het bezit van een certificaat besluit houders van dieren , de vakbekwaamheid honden &katten besluit voorheen (HKB 99).

Daarom hebben wij onze kennel uitgebreid met een kleinschalig pension. Welke alleen maar beschikbaar is voor door ons gefokte Bordeaux Doggen.

Ook zijn wij van mening dat vers vlees erg belangrijk is. Kijk voor meer infromatie bij de link R&B Dog Meat.

Wij hebben voor enkele vlees compleet maaltijden en samenstellingen gekozen waar wij volledig achter staan en die via ons verkrijgbaar is.

Mocht u onze kennel willen bezoeken en meer willen weten over de Bordeauxdoggen of over de Franse Bulldog dan bent U van harte welkom.